Medewerkers

Wij helpen u graag

Wij zijn de advocaten en juristen van Prisma Advocaten. Waarom zou u kiezen voor ons? Omdat u een laagdrempelig kantoor zoekt met betrokken medewerkers die zich volledig inzetten voor uw zaak. Een advocatenkantoor dat werkt met korte lijnen en scherpe tarieven. Omdat u houdt van heldere communicatie en praktische oplossingen. Omdat u graag vertrouwen heeft in een goede afloop

lensink

mr. W.A. Lensink

Advocaat

mr. W.A. Lensink

Advocaat

Lex Lensink is sinds 1978 advocaat. In zijn praktijk behandelt hij naast algemene rechtsproblemen, zaken op het gebied van het personen- en familierecht, het erfrecht en het strafrecht.

Het persoonlijk contact met een cliënt staat bij hem voorop. Een persoonlijke “klik” tussen cliënt en advocaat vindt hij erg belangrijk.

Lex heeft als advocaat steeds in Bergen op Zoom gewerkt. In die stad is hij ook maatschappelijk actief, door deel uit te maken van  diverse besturen. Sinds enkele jaren is hij lid van de Raad van de Orde van Advocaten Breda-Middelburg. Vanaf 2013 heeft hij binnen de Raad de functie van Waarnemend Deken vervuld. Sinds 1 juli 2017 vervult hij de functie van Deken van de Orde van Advocaten Breda-Middelburg.

 

Rechtsgebieden

 • Personen en familierecht: echtscheiding / erfrecht / jeugdrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Vermogensrecht / verbintenissenrecht
 • Huurrecht

E-mail

Lensink@prisma-adv.nl

brogtrop

mr. ir. M.F.P.M. Brogtrop

Advocaat

mr. ir. M.F.P.M. Brogtrop

Advocaat

Sinds 2005 is Maarten Brogtrop advocaat en fiscaal jurist. Na zijn studie Chemische technologie heeft Maarten bij verschillende multinationals diverse managementfuncties bekleed. Na ruim twintig jaar in het bedrijfsleven maakte Maarten de overstap naar de advocatuur.

Bij de Juridische Hogeschool is hij  regelmatig gecommitteerde bij examenzittingen.

Cliënten met specifieke vragen op het gebied van ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, (jeugd-) strafrecht en belastingrecht kunnen gebruik maken van zijn kennis en ervaring.

Rechtsgebieden

 • Arbeidsrecht
 • Strafrecht / jeugdstrafrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Fiscaal recht
 • Vermogensrecht / verbintenissenrecht

E-mail

Brogtrop@prisma-adv.nl

viragh

mr. G.Z.U. Viragh

Advocaat

mr. G.Z.U. Viragh

Advocaat

Giorgio Viràgh is beëdigd in 1978. Sinds 1987 is hij partner bij de rechtsvoorganger van Prisma Advocaten. Hij behandelt al decennia lang omvangrijke letselschadekwesties en geeft ook leiding aan het letselschadeteam van Prisma Advocaten. Giorgio heeft de LSA-opleiding doorlopen.

Giorgio staat uitsluitend slachtoffers bij. Hij adviseert zijn cliënten bij alle directe en indirecte schade als gevolg van een ongeval. Daaronder vallen juridische discussies over inkomensverlies en smartengeld, maar ook juridische discussies over een uitkering inzake de Ziektewet, WIA of WW.

In zijn vrije tijd doet Giorgio aan fitness en gaming.

Rechtsgebieden

 • Letselschade / gezondheidsrecht

E-mail

Viragh@prisma-adv.nl

colak

mr. Ü.D. Çolak

Advocaat

mr. Ü.D. Çolak

Advocaat

“mijn kennis van het recht wil ik delen met de mensen die daar behoefte aan hebben.”

Mw. mr. Ü.D. (Dicle) Çolak heeft rechtswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met als accent (internationaal) strafrecht. Al tijdens haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij de rechtbank en de politie. Bij de rechtbank (locatie Breda en Bergen op Zoom) was zij werkzaam als buitengriffier.
Bij Prisma houdt Dicle zich met name bezig met de letselschadepraktijk.

Dicle vindt het belangrijk om naast haar werkzaamheden bij Prisma een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo heeft zij zich al tijdens haar studie ingezet als oprichter en bestuurslid (vicevoorzitter) bij de Stichting Rechtswinkel Breda en geeft daar thans op vrijwillige basis juridisch advies.
Naast een goede kennis van het Nederlands en Engels beschikt zij over een uitstekende kennis van de Turkse taal. Dicle houdt zich in haar vrije tijd met name bezig met literatuur en pilates.

Rechtsgebieden

 • Letselschade / gezondheidsrecht
 • Strafrecht / jeugdstrafrecht

E-mail

Colak@prisma-adv.nl

van der poel

mr. C.A.E. van der Poel

Advocaat

mr. C.A.E. van der Poel

Advocaat

Chantal van der Poel heeft in 2012 haar studie Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij een gemeente en een advocatenkantoor als juridisch medewerker, waarna zij in 2013 de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur.

Chantal is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, personen- en familierecht en verbintenissenrecht. Bij onder andere kwesties op die gebieden kan zij u helpen, uiteraard met verstand van zaken op juridisch gebied. Als advocaat vindt zij het echter zeker zo belangrijk midden in de maatschappij te staan, om de vragen van mensen in het juiste kader te kunnen plaatsen en zichzelf ook in te kunnen leven in diegene die tegenover haar zit. Geen moeilijke taal als u daar niet op zit te wachten. Elkaar begrijpen is in dit vak van groot belang. Werken naar een oplossing in plaats van denken in problemen is een werkwijze die zij nastreeft.

Naast haar werk als advocaat is Chantal ook als gastdocent op oproepbasis werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs

Rechtsgebieden

 • Personen en familierecht: echtscheiding / erfrecht / jeugdrecht

E-mail

vanderPoel@prisma-adv.nl