Over ons

DSC07237Prisma Advocaten – Voor al uw juridische vragen en problemen

Prisma Advocaten richt zich met name op dienstverlening in de commerciële praktijk. Ons kantoor wordt gevormd door een kleine twintig professionals.
Bij een conflict met een werkgever of een werknemer, een scheiding, of een medische fout, wilt u graag weten wat uw rechten zijn. Misschien bent u slachtoffer van een verkeersongeluk of wordt u verdacht van een strafbaar feit. Op zo’n moment is het prettig als u met al uw juridische vragen en problemen bij iemand terecht kunt die weet welke rechten u heeft, goed naar u luistert en u helder advies kan geven. Prisma Advocaten is een waardevolle gesprekspartner voor zowel particulieren als ondernemers met (juridische) vragen en problemen.

Voorkomen is beter dan procederen

Bijtijds advies scheelt u geld
Om langslepende procedures te voorkomen is het verstandig bijtijds advies in te winnen. Conflicten worden namelijk al snel een dure aangelegenheid. Het motto van Prisma Advocaten “Voorkomen is beter dan procederen” verwijst daar ook naar: Wij zullen altijd proberen een procedure te voorkomen – en dat scheelt u geld. Prisma Advocaten kan – soms al met één brief of een gesprek – een oplossing aandragen.

Kom langs voor gratis advies
Heeft u een juridische vraag of probleem waarvoor u deskundig advies wilt? Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur. Iedere dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur hebben wij een inloopspreekuur waar particulieren en ondernemers terecht kunnen voor een gratis advies.

Maakt u liever een afspraak op een ander tijdstip? Dat kan. Ook een eerste adviesgesprek van circa 30 minuten is bij Prisma Advocaten gratis. Bel 0164 – 26 66 00 om een afspraak te maken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.