Waarom Prisma Advocaten?

DSC07237Wij zijn de advocaten en juristen van Prisma Advocaten. Waarom zou u kiezen voor ons? Omdat u een laagdrempelig kantoor zoekt met betrokken medewerkers die zich volledig inzetten voor uw zaak. Een advocatenkantoor dat werkt met korte lijnen en scherpe tarieven. Omdat u houdt van heldere communicatie en praktische oplossingen. Omdat u graag vertrouwen heeft in een goede afloop.

Zoals ons motto ook aangeeft is voorkomen altijd beter dan procederen.

Om deze reden is het belangrijk dat u bij het ontstaan van een juridisch probleem/geschil zo spoedig mogelijk contact opneemt. Voorkom dat u uiteindelijk uw recht niet krijgt doordat u in het begin zonder deugdelijk advies beloftes heeft gedaan c.q. afspraken heeft gemaakt.

Ook wanneer u een onderneming wilt starten is het verstandig uw plannen voor te leggen aan ons. Wij kunnen u wijzen op mogelijke risico’s en die helpen te voorkomen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid de contracten en algemene voorwaarden die door uw onderneming worden gehanteerd te controleren.

Zowel particulieren als ondernemers adviseren wij bij alle ontstane (juridische) geschillen en problemen.

Indien u derhalve onverhoopt daarmee te maken krijgt, bijvoorbeeld als slachtoffer van een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout, arbeidsgeschil met de werkgever dan wel werknemer, conflicten met het UWV, geschillen met de gemeente, verdacht worden van een strafbaar feit, wij staan u bij.

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht voor allround ondersteuning op het gebied van ondernemingsrecht, contracten, geschillen met cliënten.

Maak snel een afspraak op 0164-266600