Huurrecht

Wat doen wij bij de sectie Huurrecht?

Bij Prisma Advocaten kunnen zowel huurders als verhuurders terecht voor juridische bijstand. Onze advocaten zijn erg ervaren. U kunt dan ook een deskundig advies van ons verwachten op allerlei zaken op het gebied van huurrecht.

Verhuurders kunnen hierbij onder meer denken aan het opstellen van huurcontracten voor bedrijfs- of woonruimtes. Ondernemers hebben een groot belang bij een goed huurcontract. Naast het voldoen aan de wettelijke eisen moet ook rekening worden gehouden met de specifiek eisen van uw onderneming.

Bij de bedrijfsmatige verhuur van woningen kunnen we u uiteraard ook terzijde staan.  Wanneer er sprake is van huurgeschillen dan zoeken we samen met u als verhuurder of huurder naar een oplossing. Het kan zijn dat de huurovereenkomst ontbonden moeten worden en het bedrijfs- of kantoorgebouw ontruimd. Dan zoeken we naar de beste oplossing. Mocht het nodig zijn bewandelen we de weg naar de rechter.

Huurders kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld conflicten over de huurprijs of de oplevering van hun woning. En als uw verhuurder noodzakelijke werkzaamheden niet uitvoert waardoor uw woongenot vermindert bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze advocaten hebben de volgende blogs geschreven over het huurrecht:

Wij staan u bij

Onze gedreven en gekwalificeerde medewerkers helpen u graag bij uw vraag. Stuur gerust een mailtje.